20 June 2011

PRUlady


PRUlady - Pengenalan

PRUlady menawarkan Manfaat Khas bagi Wanita yang melindungi wanita daripada penyakit-penyakit berkaitan wanita serta peristiwa-peristiwa berkaitan wanita yang tidak terdapat di dalam pelan insuran biasa.


Jadual Manfaat Perlindungan PRUlady

PRUlady - Ringkasan Manfaat dan Kelebihan
  1. Memberi perlindungan untuk wanita daripada penyakit-penyakit yang berkaitan wanita seperti kanser payudara, uteri serviks, tiup falopia, dan ovari.
  2. Melindungi daripada komplikasi kehamilan seperti kehamilan Ektopik (luar uterus/rahim), kematian fetus dan kematian anak.
  3. Melindungi bayi yang dilahirkan daripada penyakit Kongenital Bayi seperti Sindrom Down, Spina Bifida (Sebahagian atau keseluruhan tulang belakang tidak bersambung dengan sempurna dan menyebabkan saraf tunjang terdedah) dan Kecacatan Atrium Septum (kecacatan jantung).
  4. Manfaat untuk Perkahwinan, Kelahiran Anak, Diberhenti Kerja, Perceraian dan Kematian Suami (max 2 peristiwa). Anda akan memperolehi 3% daripada had sepanjang hayat insuran PRUlady anda.
  5. Jaminan perlindungan sehingga umur anda 70 tahun.
  6. Premium bulanan serendah RM31.
  7. Jaminan Pulangan Wang - Jika tiada sebarang tuntutan dibuat sehingga tempoh matang, KESELURUHAN premium yang anda bayar akan dikembalikan semula. Namun jika terdapat tuntutan dibuat semasa tempoh polisi, jumlah wang yang akan dipulangkan adalah kesemua premium yang dibayar ditolak jumlah tuntutan yang dibuat. Konsepnya sama seperti anda menabung. Jadi, anda tidak akan rugi sesen pun.

PRUlady - Bagaimana bermula?

Terdapat 4 plan yang berbeza mengikut pilihan dan kemampuan anda.

    * Plan 1 bernilai RM 25,000
    * Plan 2 bernilai RM 50,000
    * Plan 3 bernilai RM 75,000
    * Plan 4 bernilai RM 100,000

Kadar premium yang anda bayar adalah berdasarkan pelan yang anda pilih serta umur pada tarikh lahir yang akan datang. Anda boleh membayar secara bulanan, suku tahunan, separuh tahunan atau tahunan.

Katakan umur anda pada hari jadi yang akan datang ialah 20 tahun dan anda memilih pelan 2 RM50,000. Jumlah premium yang perlu anda sumbangkan ialah RM804 setahun atau RM67 sebulan.berminat nak tahu lebih lanjut?
sila hubungi 
Muhammmad Irfan
012-3491560
atau
Jazimah
012-6696054

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...